Schijf je hier in! Je bent één stap verwijderd van je succesvolle onderneming...

Bestel BJO Bouwdag hier

Met deze stap-voor-stap online training creëer jij de strategie voor jouw onderneming in het komende jaar!

De kosten voor BJO Bouwdag Online zijn:
€ 9,95 exclusief BTW = € 12,04 inclusief BTW.

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

"ontdek hoe je de strategie voor je onderneming online kan maken"

Als ondernemer ben je elke dag bezig je klanten de best mogelijk service te geven. Hoe kom je aan je klanten. Komen ze 'aanwaaien' of heb je een strategie en een plan om ze naar jouw onderneming te lokken?

Met dit online stappenplan 'BJO Bouwdag online' maak jij je implementieplan in 8 stappen.

Voor slechts € 9,95 exclusief BTW


Pieter van der Kaaij

Pieter van der Kaaij is ondernemersondersteuner. Hij heeft 25 jaar ervaring als eigenaar van een administratiekantoor. Vanuit zijn onderneming Business Value Support begeleidde Pieter startende ondernemers en ondernemers die met hun bedrijf een nieuwe richting op willen.

Hij heeft het boek 'Bouw je onderneming!' geschreven.

In deze workshop gebruikt Pieter praktische ervaringen uit zijn rijke geschiedenis als ondernemer.Hoe werk je met BJO Bouwdag Online?

Als ondernemer wil je zoveel mogelijk klanten. Nee, je wilt niet iedereen als klant. Je wilt klanten waar jij een verbinding mee hebt. Maar hoe vind je die?

Om te beginnen moet je eerst jezelf kennen, pas dan kan je weten wie er bij jou past. Heb je die klanten eenmaal, dan wil je ze ook de beste service geven. Daarvoor moet je weten wat je ze te bieden hebt, maar ook hoeveel klanten je aankan.

Je wilt je klanten een eerlijke prijs doorberekenen, een eerlijke prijs voor hen en voor jou. Dat zal je moeten berekenen.

In deze online cursus word je planmatig door het proces van het opbouwen van je marketing strategie geleid.

Deze stappen herhaal je elk jaar om zo de ontwikkelingen bij jezelf, je klanten en in de wereld om je heen voor te zijn.


De basis voor de BJO Bouwdag Online komt uit het boek Bouw je onderneming!

© Copyright Bouw je onderneming!  All Rights Reserved.

Page Created with OptimizePress